Tyre&Auto Southbourne Group Review: Hvordan man sikrer, at dit køretøj vil passere sin MOT test

Biler skal også gå gennem en rutinemæssig sundhedstjek hvert år for at sikre, at de er vejen juridiske og egnet til at køre. Mere end 35% af biler ikke deres MOT test under den første prøve, og det er nogle gange på grund af en simpel problem som en brudt pære. Du skal lære at gøre nogle ordentlig kontrol af dit køretøj dig selv for at undgå omkostningerne ved at tage MOT test anden gang.

Dit første skridt kunne medføre kontrol lys af dit køretøj. Er der en brudt pære på bagenden af bilen? Du kan ikke mærke det på først som en driver, men Tyre&Auto Southbourne Group foreslår en simpel test kan du nemt udføre, der omfatter fastlæggelse af, om alle lysene er lige så lyse og funktionelle. Først, forsigtigt Pegeplade bremsen og se om de bageste bremse lyser garageporten, og hvis det gør, det er i orden netop nobel. Næste, svirp tåge lys og slukker at bekræfte, hvis det virker eller ej.

Næste trin omfatter kontrol af dæk. Før prøven, at erstatte dæk, hvis deres mønsterdybde er overalt under 2mm. Mekanikeren vil stadig sætte en rådgivende meddelelse for at erstatte disse dæk snart selv hvis dit køretøj bestået MOT test. Sikre at dæktrykket er også på den foreslåede plan.

MOT test omfatter også behandlingen af sikkerhedsniveauet for dit køretøj. Mekanikeren vil teste sikkerheden for visningen driver side så enkle rettelser på forrudeviskere, bakspejl og sidespejle kunne give gode resultater i sidste ende.

Nogle mekanik nægter at service beskidte biler så det er bedre at rengøre bilen indefra og ud på forhånd. Udfører regelmæssig vedligeholdelse på din bil kunne også føre til en glat proces under MOT test fordi du ikke måske står over for store problemer med hensyn til din bil. Tyre&Auto Southbourne Group anbefaler regelmæssigt kontrollere de væskestande, test elektriske, og at holde dæk på din bil i god stand hele tiden.

Leder du efter et sted, der kunne udføre en MOT test på dit køretøj? Tyre&Auto Southbourne Group kan tage sig af det, og er inkluderet i deres MOT test undersøgelse af både sikkerheden af din bil og niveauet for emission, som frigøres fra udstødningen. Din bil kan ikke være forsikret og du kan ikke forny din vejskat, hvis du ikke har en MOT certifikat.

Leder du efter en gratis, årlig påmindelse service for dig og din bil? Tyre&Auto Southbourne Group kan yde der. Hver af sine centre er akkrediteret af VOSA og ansatte er veluddannede. Ringe eller e-maile dem til at foretage en reservation eller tjekke deres online booking nu.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s